Sunday, September 7, 2014

Не ми (се) молчи!

Не молчи! Не затворај очи пред нехуманост, злоупотреба, насилие, искористување...
Кога молчиш - го одобруваш тоа што се случува со тебе и околу тебе.
Кога молчиш - не постоиш.

Секој е добедојден да пишува на блогов, само треба да ми достави емаил адреса на posakaj@gmail.com 

Правила:
Текстовите треба да бидат концизни и разбирливи и да не содржат лични навреди туку факти и предлози за промени кон подобро.

Не молчи!

No comments:

Post a Comment